Nevrijeme prekinulo "Židakov" turnir

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.7.2019. 21:30:38
Nevrijeme prekinulo "Židakov" turnir

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Memorijanlni malonogometni turnir "Tomislav Židak" koji se u subotu i nedjelju igrao u Vugrovcu prekinulo nevrijeme.Veliko nevrijeme koje se u nedjeljno poslijepodne sručilo na veliki dio Hrvatske prekinulo je memorijalni malonogometni turnir "Tomislav Židak" koji se u Vugrovcu igrao u spomen na velikog sportskog novinara.


"Trebale su još biti odigrane zadnje četiri utakmice, međutim veliki pljusak i snažan vjetar prekinuli su turnir prije njegova završetka. Ovdje se radi o betonu koji je još k tome i ofarban što čini iznimno sklisku podlogu, te se niti nakon kiše sve dok se teren posve ne osuši ne može igrati bez rizika od ozljeda, a to nam ne treba. Ovo radimo prije svega da očuvamo spomen na našeg Tomicu", rekao je organizator Nenad Lončar Crni dodajući da će završetak turnira biti održan u četvrtak.


Naime, kako metereolozi sve do srijede najavljuju mogućnost kiše, izabran je prvi suhi dan za završetak turnira. Dakle četiri utakmice su još ostale do završetka, a turnir se nastavlja u četvrtak, 11. srpnja u 17 sati. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.7.2020. 11:58:51

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account