Obilježena obljetnica pogibije Grizlyja i Perića

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.7.2018. 10:21:09
Obilježena obljetnica pogibije Grizlyja i Perića

Foto: Obitelj Halapa

U četvrtak, 26. srpnja na dan pogibije hrabrih sesvetskih policajaca Mladena Halape Grizlyja i Ivice Perića održana komemoracija. Povodom 27.godišnjice pogibije Mladena Halapa Grizliya i Ivice Perića uz obitelji komemoraciji su na groblju Markovo polje nazočili  mnogi prijatelji i kolege iz PP Sesvete i III PP Dubrava. Izaslanik gradonačelnika Milana Bandića Stjepan Kezerić, ujedno predsjednik Vijeća g.č. Sesvete položio je vijenac, zapalio svijeće na grobovima i prenio obiteljima sućut i podršku.


 Vijence su položili predstavnici Gradske četvrti Sesvete, VMO GAJIŠĆE,  te prijatelji i ostali vjernici. Cvijeće su položile i članice Udruge "HRVATSKA ŽENA " ZAGREB SESVETE, koje svake godine organiziraju ovo sjećanje. 


Molitvu i blagoslov grobova predvodio je sesvetski župnik, preč. Mario Migles.  Nakon molitve obitelj Halapa ugostila je izaslanstvo uz skroman domjenak.


Glavna komemoracija  bila je također u četvrtak u Strugi Banskoj na mjestu pogibije 13 hrvatskih redarstvenika na potezu od Dvora na Uni do Hrvatske Kostajnice u akciji kodnog naziva "Žaoka". Na mjestu pogibije općina Dvor podigla je spomen ploču u Strugi Banskoj, a na njoj su uklesana imena svih poginulih toga dana u Pounju.


"Gotovo da nema dana da se ja i ostali članovi obitelji ne sjetimo našeg Mladena, kao i obitelj Perić njihova Ivice", kazala nam je Mladenova sestra Mira dodajući kako im je upravo oko dana pogibije i spomena na njihove heroje najteže. 


"Nikada ih zaboraviti nećemo i uvijek ćemo biti tu na dan njihova stradanja", poručili su dečki iz sesvetske policije. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.10.2020. 11:35:33

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account