Obrtnička komora Zagreb nagradila sesvetske obrtnike

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.3.2019. 21:44:07
Obrtnička komora Zagreb nagradila sesvetske obrtnike

Foto: Obrtnička komora Zagreb

Na 24. Danu obrtničke komore Zagreb nagrađeni su Mirko Mađarčević i Olivera Malić.Na svečanoj sjednici Obrtničke komore Zagreb održanoj u srijedu u Zagrebu kojom je obilježen 24. Dan komore, istaknutim obrtnicima, osobama i institucijama koje svojim djelovanjem pomažu i unaprijeđuju obrtništvo dodijeljene su nagrade i priznanja. 


Za izuzetni doprinos razvoju institucija obrtničkog komorskog sustava te suradnju s institucijama lokalne i regionalne samouprave i dugogodišnji rad na promidžbi obrtništva obrtnicima je uručena Zlatna plaketa s pisanim priznanjem. Iz Sesveta je nagrađen MIRKO MAĐARČEVIĆ, vlasnik obrta Staklo design Mađarčević.


Osnovna djelatnost obrta je dizajniranje i izrada vitraja kao i njihova restauracija.

Osim vitraja, obrt se bavi i izradom staklenih zidova, matiranjem stakla,izradom zrcala kao i izradom okvira za slike i prodajom slika u svojoj galeriji.


Priznanje Najstariji obrt, dodjeljuje se za dugogodišnje uspješno poslovanje i očuvanje obrtničke tradicije obrtnicima. Nagradu je dobio sesvetski obrt LIMARIJA MALIĆ, vlasnice Olivere Malić.


LIMARIJA MALIĆ može se pohvaliti 50-godišnjim iskustvom u izradi i montaži građevinske limarije. Vođeni kvalitetnom strategijom razvoja i realnih planova, uspjeli smo se već dugi niz godina održati na sve zahtjevnijem tržištu i od malog obiteljskog obrta, tvrtku danas dovesti do respektabilnog i ozbiljnog partnera, koji pozornim odabirom sirovina, razvojem tehnologije i edukacijom svojih djelatnika ulaže u svoju budućnost.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.12.2019. 14:43:38

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account