Obrtnička komora Zagreb nagradila sesvetske obrtnike

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.3.2019. 21:44:07
Obrtnička komora Zagreb nagradila sesvetske obrtnike

Foto: Obrtnička komora Zagreb

Na 24. Danu obrtničke komore Zagreb nagrađeni su Mirko Mađarčević i Olivera Malić.



Na svečanoj sjednici Obrtničke komore Zagreb održanoj u srijedu u Zagrebu kojom je obilježen 24. Dan komore, istaknutim obrtnicima, osobama i institucijama koje svojim djelovanjem pomažu i unaprijeđuju obrtništvo dodijeljene su nagrade i priznanja. 


Za izuzetni doprinos razvoju institucija obrtničkog komorskog sustava te suradnju s institucijama lokalne i regionalne samouprave i dugogodišnji rad na promidžbi obrtništva obrtnicima je uručena Zlatna plaketa s pisanim priznanjem. Iz Sesveta je nagrađen MIRKO MAĐARČEVIĆ, vlasnik obrta Staklo design Mađarčević.


Osnovna djelatnost obrta je dizajniranje i izrada vitraja kao i njihova restauracija.

Osim vitraja, obrt se bavi i izradom staklenih zidova, matiranjem stakla,izradom zrcala kao i izradom okvira za slike i prodajom slika u svojoj galeriji.


Priznanje Najstariji obrt, dodjeljuje se za dugogodišnje uspješno poslovanje i očuvanje obrtničke tradicije obrtnicima. Nagradu je dobio sesvetski obrt LIMARIJA MALIĆ, vlasnice Olivere Malić.


LIMARIJA MALIĆ može se pohvaliti 50-godišnjim iskustvom u izradi i montaži građevinske limarije. Vođeni kvalitetnom strategijom razvoja i realnih planova, uspjeli smo se već dugi niz godina održati na sve zahtjevnijem tržištu i od malog obiteljskog obrta, tvrtku danas dovesti do respektabilnog i ozbiljnog partnera, koji pozornim odabirom sirovina, razvojem tehnologije i edukacijom svojih djelatnika ulaže u svoju budućnost.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.5.2023. 17:29:27

Create Account