Održan božićni susret udruge ZIPS

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.12.2019. 16:46:38
Održan božićni susret udruge ZIPS

Foto: Marijo Spajić

Udruga Zelene i plave Sesvete održala je u prostoru kojeg dijeli sa Šahovskim klubom božićni domjenak.



Bila je to prigoda da se na druženje uz prigodnu zakusku pozovu mnogi Sesvećani, ali i drugi građani koji su u zadnje vrijeme dali osobni i osobiti doprinos radu udruge i promicanju njenih ideja, kao i ostvarivanju zacrtanih ciljeva i projekata. 


Više od stotinu uglednika iz gospodarskog, javnog, političkog, znanstvenog, sportskog i kulturnog života Sesveta okupilo se na ovom druženju pokazujući time podršku radu udruge, ali ujedno je time udruga pokazala i svoju snagu koja je danas vrlo respektabilna i sposobna pokretati mnoge programe i projekte. 


Nazočne su u ime udruge pozdravili predsjednik i dopredsjednik Ante Damjanović i Radoslav Dumančić najavivši da je ovih nekoliko godina djelovanja udruge tek njezin početak iako već iza sebe imaju značajnih pomaka u realizaciji ideje Zelenih i plavih Sesveta, urbanističke preobrazbe sadašnjeg relativno zapuštenog prostora u budući za život poželjan kutak.


Domijenku su nazočili sesvetski čelnici Stjepan Kezerić i Dražen Markota s pojedinim vijećnicima,a svakako od mnogih prisutnih treba spomenuti i profesora Bojana Baretića koji je zajedno s kolegom mu s Arhitektonskog fakulteta Mladenom Josićem autor idejnog projekta Zelenih i plavih Sesveta. 


Uz do sad poznate, ZIPS priprema i jedan potpuno novi projekt koji je sad još na razini ideje i uskoro će o njemu doznati javnost, a nadajmo se, poduprijeti ga i Europa.


Vodstvo udruge svima je nazočnima, ali i svim građanima Sesveta poželjelo sretne i blagoslovljene blagdane. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.11.2022. 14:35:25

Create Account