Orion uselio u nove prostorije

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.11.2020. 11:49:19
Orion uselio u nove prostorije

Foto: TK Orion

Taekwondo klub Orion nakon dugog niza godina u Sesvetskoj Selnici, preselio je u novouređene prostorije u Varaždinskoj ulici.



Taekwondo klub Orion osnovan 1996. godine, okrenuo je novu stranicu u svojoj povijesti. U srijedu 4. studenog, otvorili su vrata nove dvorane za razgledavanje, a u četvrtak, 5. studenog počinju prvi treninzi. 


"Da, to je točno 21. godinu od dana kada sam kao desetogodišnjakinja ušla u dvoranu i upoznala taekwondo (4.11.1999.), moj 'taekwondo rođendan'", sva ushićena novim prostorom govori predsjednica  i trenerica kluba, svojedobno svjetski nagrađivana natjecateljica Jelena Vukas.


Prostor se nalazi na Varaždinskoj cesti 66, u dvorištu s lijeve strane nasuprot Sava centra i s desne strane prije Glibokog jarka (Dubokog jarka). Za razliku od dosadašnjeg, više nezadovoljavajućeg prostora, ovaj ima dvije dvorane- jednu manju i glavnu. Tu je još prostor za opremu, prostor za rehabilitaciju i masažu, kuhinja sa šankom, te dvije svlačionice s wc-om i tušem.


"Nitko od naših članova, djece i roditelja nije znao što se sprema, jer smo htjeli da to bude iznenađenje za članove, a i njihove roditelje", priča Jelena dajući do znanja koliko se klub bori u nastojanju stvaranja što boljih uvjeta treniranja.


"Puno su nam pomogli i donatori- HEP od kojega smo dobili 8.000,00 kn donacije za projekt koji sam pisala početkom godine i tvrtka Dodir prirode donacijom od 10.000,00 kn, a tu je i 3.000,00 kn anonimnih donacija. Ostale troškove je snosio klub", zaključuje predsjednica i trenerica pozivajući početnike do dođu i vide kako rade i treniraju.


Upisi za nove početnike su otvoreni i dalje (potrebna je najava), a treninzi se održavaju u skladu s preporukama epidemiološke službe.


Orion sada započinje svoju novu priču, ali ovog puta u uvjetima kakve zaslužuje. A u nekoj, nadajmo se skoroj budućnosti, kad će nam sve ponovo postati normalno, od našeg Oriona očekujemo ponovo izvrsne rezultate s domaćih i međunarodnih natjecanja kakve su imali i do sad.


Na fotografijama se može vidjeti kako izgleda novi prostor i kako je izgledao prije uređenja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account