Otvoren prodajni centar Spara u Sesvetskom Kraljevcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.12.2019. 12:15:20
Otvoren prodajni centar Spara u Sesvetskom Kraljevcu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Stotinjak kupaca čekalo je jutros da se točno u 8 sati otvori novi prodajni centar kojeg je u Sesvetskom kraljevcu otvorio Spar, međunarodni trgovački lanac sa sjedištem u Amsterdamu (Nizozemska).Veliko zanimanje građana Sesvetskog Kraljevca, ali i okolnih naselja izazvalo je jutrošnje otvorenje prodajnog centra Spara na Dugoselskoj cesti 20. Direktori i poslovotkinja centra  prerezali su vrpcu, a kupci od kojih su mnogi i petnaestak minuta prije otvorenja čekali na ulazak gdje su im na ulazu hostele uručivale prigodni poklon Sparovu čvrstu višekratnu veću za kupnju. 


Prodajni centar radit će svakodnevno i subotom od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 18 sati.


PR Priopćenje:


SPAR Hrvatska nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže te je tako otvorio SPAR supermarket u Sesvetskom Kraljevcu. Supermarket se smjestio na adresi Dugoselska cesta 20, prostire se na 683 četvornih metara prodajnog prostora, a kupcima je na raspolaganju 42 parkirnih mjesta na vanjskom parkingu.


U ponudi supermarketa kupci osim brojnih proizvoda SPAR robnih marki i proizvoda originalnih brendova mogu pronaći i one lokalnih proizvođača poput eko proizvoda od kozjeg mlijeka brenda Gabriel koje proizvodi Ambienta Park iz okolice Sesvetskog Kraljevca.


Prilikom otvorenja prvih 300 kupaca moći će kupiti kruh po cijeni od tek jedne kune, a očekuju ih i brojne akcijske cijene. Dodatno, do 31. prosinca, kupci će moći skupljati markice za popuste s kojima će ostvariti uštedu i do 20 posto za cijelu kupovinu vrijednosti do 1000 kn, pa čak i na akcijske artikle. Popuste će biti moguće iskoristiti od 2. do 21. siječnja 2020. Kupci će također do kraja godine dobivati i duple bodove za program vjernosti Zwiling s kojima će se moći uštedjeti i do 66 posto prilikom kupnje posuda za pečenje Zwiling.


Uobičajeno radno vrijeme SPAR supermarketa u Sesvetskom Kraljevcu je od ponedjeljka do subote od 7:00 do 21:00 sat, a nedjeljom od 7:00 do 18:00 sati. Na Badnjak će SPAR raditi skraćeno od 7:00 do 16:00 sati, na Božić će biti zatvoren, a u četvrtak 26. prosinca, na praznik Sv. Stjepana, supermarket će raditi od 8:00 do 14:00 sati.


Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account