Ovaj vikend, ali i cijeli naredni tjedan pojačani nadzor brzine vozila

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.4.2021. 16:11:32
Ovaj vikend, ali i cijeli naredni tjedan pojačani nadzor brzine vozila

Foto: PUZ

Policija je izvijestila da će uobičajeno ovog vikenda biti pojačanog nadzora prometa, ali i kroz cijeli naredni tjedan.




Policija je izvijestila da će cijeli naredni tjedan od 19.  do 25. travnja na području Policijske uprave zagrebačke, pa tako i na postajnom području Policijske postaje Sesvete, provoditi pojačani nadzor brzine kretanja vozila.


U srijedu 21. travnja provest će se 24- satna akcija nadzora brzine kretanja vozila, te iz tog razloga policijska postaja Sesvete poziva građane da se uključe u cjelodnevnu akciju tako što će predložiti lokacije na kojima smatraju da je neophodno vršenje nadzora brzine kretanja.  Svi zainteresirani građani mole se da do nedjelje, 18. travnja putem e-pošte Policijske uprave zagrebačke – zagrebačka@policija.hr dostave prijedloge mjesta na kojima bi se trebao vršiti nadzor brzine kretanja vozila te iskažu interes na uključivanje provedbe akcije. 


A tijekom ovog vikenda od 16.04. do 19.04.2021. godine u noćnim satima, na području Policijske postaje Sesvete provest će se pojačani nadzor vozila i vozača, a u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja. 


Aktivnosti će se prvenstveno usmjeriti na alkotestiranje vozača s ciljem utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Osim sankcioniranja vožnje pod utjecajem alkohola provodit će se i nadzor brzine kretanja vozila kao i korištenje sigurnosnog pojasa od strane vozača i putnika u motornom vozilu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.4.2024. 11:35:17

Create Account