Pijan Sesvećan zatečen u vožnji u vrijeme vikenda

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.4.2020. 13:15:53
Pijan Sesvećan zatečen u vožnji u vrijeme vikenda

Foto: Ilusracija

Sesvetska je policija izvijestila o jednom prometnom incidentu koji se zbio tijekom vikenda.



Iako zbog okolnosti u kojima se nalazimo policija do daljnjeg ne provodi ciljane vikend akcije "Alkohol"  "Brzina", ipak uz sve ostale zadatke postupa i po ovim pitanjima, posebice ako im se poneki vozač čini sumnjivim. A ovaj zaustavljen u Sesvetama bio je doista sumnjiv. Zaustavili su ga policijski službenici u večernjim satima kad je vozio u vidno alkoholiziranom stanju.


Iz policije su izvijestili da je "napuhao" 2,17 promila, što je vrlo "profesionalan" rezultat. Naravno da je odveden na otriježnjenje, a potom i na sud gdje će vjerojatno biti primjereno kažnjen. Još će morati i objasniti gdje se i kako uspio tako proveseliti, ako znademo da su svi ugostiteljski objekti zatvoreni, a ne bi trebalo biti niti okupljanja  po privatnim objektima.


Nadajmo se da će ovo ostati samo izolirani slučaj i da neće više nikome pasti na pamet odlaziti nekome "na pijaču", jer to nije dopušteno mjerama suzbijanja COVID-a 19, a niti prometnim propisima. 


Upitali smo u PUZ-u  provodi li se i nadalje vikend akcija kontrole prometa.

"Primarno kroz naše redovno postupanje trenutno obavljamo kontrolu provođenja odluke stožera civilne zaštite, a kroz to provodimo i sve ostale policijske poslove", kratko su nam izjavili iz Sektora za odnose s javnošću PUZ-a. 


Obzirom na trenutnu količinu prometa, posebice u večernjim satima doista je kockanje voziti "pod gasom", jer velika je vjerojatnost da bi mogli biti zaustavljeni i kontrolirani.


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.3.2024. 17:13:17

Create Account