Pijan Sesvećan zatečen u vožnji u vrijeme vikenda

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.4.2020. 13:15:53
Pijan Sesvećan zatečen u vožnji u vrijeme vikenda

Foto: Ilusracija

Sesvetska je policija izvijestila o jednom prometnom incidentu koji se zbio tijekom vikenda.Iako zbog okolnosti u kojima se nalazimo policija do daljnjeg ne provodi ciljane vikend akcije "Alkohol"  "Brzina", ipak uz sve ostale zadatke postupa i po ovim pitanjima, posebice ako im se poneki vozač čini sumnjivim. A ovaj zaustavljen u Sesvetama bio je doista sumnjiv. Zaustavili su ga policijski službenici u večernjim satima kad je vozio u vidno alkoholiziranom stanju.


Iz policije su izvijestili da je "napuhao" 2,17 promila, što je vrlo "profesionalan" rezultat. Naravno da je odveden na otriježnjenje, a potom i na sud gdje će vjerojatno biti primjereno kažnjen. Još će morati i objasniti gdje se i kako uspio tako proveseliti, ako znademo da su svi ugostiteljski objekti zatvoreni, a ne bi trebalo biti niti okupljanja  po privatnim objektima.


Nadajmo se da će ovo ostati samo izolirani slučaj i da neće više nikome pasti na pamet odlaziti nekome "na pijaču", jer to nije dopušteno mjerama suzbijanja COVID-a 19, a niti prometnim propisima. 


Upitali smo u PUZ-u  provodi li se i nadalje vikend akcija kontrole prometa.

"Primarno kroz naše redovno postupanje trenutno obavljamo kontrolu provođenja odluke stožera civilne zaštite, a kroz to provodimo i sve ostale policijske poslove", kratko su nam izjavili iz Sektora za odnose s javnošću PUZ-a. 


Obzirom na trenutnu količinu prometa, posebice u večernjim satima doista je kockanje voziti "pod gasom", jer velika je vjerojatnost da bi mogli biti zaustavljeni i kontrolirani.


Vezane vijesti
Ažurirano: 5.10.2020. 10:53:27

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account