Pobjednici Kobasijade častili u Vugrovcu vjernike nakon mise

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.3.2019. 17:06:14
Pobjednici Kobasijade častili u Vugrovcu vjernike nakon mise

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Josip Bošnjak, pobjednik ovogodišnje treće Kobasijade, kao što je obećao, častio je nakon današnje druge mise vjernike svoje župe.



Josip Bošnjak, pobjednik ovogodišnje treće Kobasijade koja je u subotu 9. veljače održana u Sesvetskim Selima, kao što je tada i obećao, pobjedničkim je kobasama počastio vjernike iz svoje župe nakon današnje druge mise.


Sve nazočne po izlasku iz crkve sv. Franje Ksaverskog u Vugrovcu iznenadio je postavljen stol na kojem je obitelj Bošnjak s prijateljima postavila stol, te svima ponudila pobjedničke kobasice, ali i druge delicije koje vole sami spremati. 


"Mi ovo ne prodajemo, ne bavimo se time niti za to imamo vremena, pravimo kobasice, vino i rakiju samo za vlastite potrebe, dakle sve ovo što smo danas ponudili na probu našim dragim sumještanima i vjernicima naše župe, želeći održati obećanje dano na Kobasijadi da ćemo uskoro počastiti našim domaćim proizvodim i sada je došao taj dan", rekao nam je Marko Bošnjak inače vlasnik sesvetske tvrtke BMD upravitelj, koje upravlja i održava višestambene zgrade na području Zagreba i šire. 


Mnogi su uživali u pripremljenim delicijama, a njima oduševljen bio je i župnik vlč. Filip Lucić i sam isprobavajući ponuđeno.  A bilo je tu još i domaće graševine, te nekoliko različitih likera i rakija.


"Evo kako gotovo ni iz čega možemo barem malo uljepšati dan našim sugrađanima", zaključuje Bošnjak, a mi možemo žaliti što takvih događaja i takvih ljudi nema i više. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.4.2023. 20:52:06

Create Account