Polaznici Ostvarenja crtali u vugrovečkim vinogradima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.8.2020. 9:05:17
Polaznici Ostvarenja crtali u vugrovečkim vinogradima

Foto: Ostvarenje

Voditeljica likovnih radionica Ostvarenje - Sanela Đurinec Raič odvela je svoje mlade polaznike na završno slikanje u vugrovečke vinograde.Sesvetska akademska slikarica Sanela Đurinec Raič u kasnoljetni dan ove srijede odvela je svoje polaznike u prirodni ambijent vugrovečkih vinograda, gdje su u prekrasnoj prirodi jednog od najljepših dijelova Sesveta slikali ono što su motrili pred sobom, a najčešće su to bili motivi grožđa, odnosno vinograda općenito, vugrovečkog krajolika  pogleda bačenog u dolinu ili obližnje crkve sv. Mihalja (na brijegu).


Obilježili smo kraj ljetnog programa, a i na taj način upoznala sam svoje polaznike sa slikovitim krajem, bilo je veselo i opušteno, iznenađujuće za sve polaznike mirom i ljepotom prirode", kaže nam Salela dodajući:


"Ovo je prvi puta da sam vodila svoje polaznike da upoznaju moj kraj, bit će još tih radionica i kolonija, a željela bih da svi vide koliku mi ljepotu imamo tu pred nosom", ponosno ističe naša umjetnica.


A na svom fb profilu je objavila: “U srcu Vugrovca” Kraj ljetnog programa obilježili smo radionicom u Vugrovcu. Prekrasan i slikovit Vugrovec neiscrpna je inspiracija, kako meni tako i sada mojim polaznicima. Pogled na staru i novu crkvu, vinogradi, grožđe, smokve, jabuke.., mladi kukuruz, mir i tišina zelenila ponovno nas je sve zajedno povezalo i napunili smo baterije, te smo spremni za nove slikarske i crtačke izazove".


Vezane vijesti
Ažurirano: 27.9.2020. 12:07:48

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account