Predstavljamo Košarkaški klub Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.1.2017. 10:41:52
Predstavljamo Košarkaški klub Sesvete

Foto: KK Sesvete

Košarkaški klub Sesvete osnovan je  2006. godine. Napornim i marljivim radom probijali su se kroz košarkaške razrede da bi 2015. godine premijerno nastupili u 2. rangu natjecanja, odnosno A-2 ligi Centar u  kojoj se natječu i danas.

Prvu sezonu odlično su odigrali i završili je na 8. mjestu. Ovu sezonu čvrsto držimo mjesto u sredini tablice sa 7 pobjeda i 9 poraza, što je rezultat kojim su u klubu zadovoljni.  Paralelno pokrenuli su omladinske selekcije i škole košarke, te s ponosom ističu da danas KK Sesvete broji 165 igrača i igračica u mladim uzrastima, što je iznimno respektabilan broj, a  mladi kadeti igraju prvu ligu s klubovima poput Cibone i Cedevite! 

"Posebno moram istaknuti sjajnu atmosferu na našim utakmicama koje su odlično posjećene, a atmosfera je bučna i poticajna. Slike i video klipove s naših utakmica možete pogledati na našem facebook profilu KK  Sesvete", kaže nam predsjednik kluba Ivica Granić. U subotu 21. siječnja KK Sesvete igrao je prvenstvenu utakmicu protiv ekipe Mladosti koju većinom čine juniori Cedevite. Od danas pa nadalje sva izvješća s utakmice KK Sesvete čitajte u rubrici sport, a izvještavat će predsjednik kluba Ivica Granić.


Create Account