Predstavljena je nova kolekcija sesvetske dizajnerice Ljiljane D. Koprivnjak

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.11.2020. 17:16:38
Predstavljena je nova kolekcija sesvetske dizajnerice Ljiljane D. Koprivnjak

Foto: Promo

U svijetlu aktualne epidemijske situacije, kolekcija je predstavljena virtualno na društvenim mrežama.



Krenula je nova kampanja brenda Kalisi design pod simboličnim nazivom "Endless..." koja u sebi reflektira razvoj i cijelu ovogodišnju situaciju, no ujedno i gleda u svjetliju budućnost nove nadolazeće sezone u kojoj se kao podnaziv dodaje "Love. Magic. Craziness." 


"Borba između ravnoteže poslovnog i privatnog svijeta žena u ovom dobu te ludilo koju nam donosi cijela situacija s pandemijom su odraz cijele kampanje na jedan sofisticiran i romantičan način kao i težnja za ljepšim, boljim, čarobnim, ali i luckastim vremenima pred nama u sljedećoj godini", piše nam naša sugrađanka, dizajnerica Ljiljana D. Koprivnjak, jer u svijetlu cijele epidemijske situacije svatko tko može izbjegava susrete u živo.


"U ovoj kapsula kolekciji su vidljive jednostavne linije i klasični krojevi poput Chanel sakoa s odmakom i suknje visokog struka no naglasak je stavljen na materijale poput neobične pomalo retro čipke, glatkog sjajnog satena te vunenog štofa, a kao "light" motiv kroz cijelu kolekciju se provlače vječni biseri i mašne. Ovogodišnji novitet u ponudi brenda su unikatne ručno heklane torbice rađene od 100% pamučnog konca s drvenim ručkama", objašnjava u nastavku dizajnerica, vlasnica obrta Kalisi u Bjelovarskoj ulici kojemu se u nazivu brenda dodaje design - Kalisi design. 


Zaštitno lice kampanje je predivna manekenka zavidnog talenta Matea Lalić.  Za frizuru je bila zaslužna Suzana Brkić, vlasnica Full cool salona, dok se za šminku pobrinula Lana Maleković, Mua influencerica. 


Cijela kolekcija će se uskoro moći naručiti putem web shopa Kalisi design-a.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.10.2022. 12:48:08

Create Account