Priprema se malonogometni turnir Josip Briški

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.7.2020. 11:58:51
Priprema se malonogometni turnir Josip Briški

Foto: Plakat

Prvi memorijalni malonogometni turnir "Josip Briški" bit će početkom rujna odigran u Dubravi, u Sesvetama će njegovim imenom biti imenovana ulica.Hrvatski vojnik, naš Sesvećan Josip Briški prije godinu dana, točnije 24. srpnja poginuo je u Afganistanu gdje je bio u sklopu misije Hrvatske vojske koja daje savjetodavnu potporu Afganistanskoj vojsci. 


U znak pijeteta prema  poginulom skupniku Hrvatske vojske priređuje se turnir u malom nogometu koji je zamišljen kao memorijalni malonogometni turnir njemu u čast. 


Turnir će biti odigran 5. rujna na prostoru Jadran filma u Dubravi, a prijave se primaju do 1. rujna. Naravno, turnir će biti odigran ako to tada epidemiološka situacija dopusti. 


Kako doznajemo, pokrenuta je inicijativa za imenovanje neke ulice u Sesvetama imenom pokojnog Briškog. Nekolicina građana dala je prijedlog da to bude Bistrička, no čini se da bi to mogla biti današnja Grička ulica koja se nalazi na prostoru njegova stanovanja, ili neka nova ulica koja će biti u skoroj budućnosti izgrađena. U konačnici o tome odluku mora donijeti Skupština Grada Zagreba. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.6.2021. 18:38:46

Jeste li se već cijepili protiv covida 19?

Da, prvi put
Da, drugi put
Cijepljen sam već više puta
Ja sam prirodno cijepljen/a
Nisam, ali ću uskoro
Ne želim se cijepiti
S društvom se svakim vikendom pošteno nacijepim
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account