Priprema se sesvetsko vjenčanje godine, Izabel i Mateo Kovačić

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.5.2017. 21:55:25
Priprema se sesvetsko vjenčanje godine, Izabel i Mateo Kovačić

Foto: 24 sata, privatne fotografije Mateo Kovačić

Naš mladi, ali već slavni nogometaš Mateo Kovačić i njegova djevojka Izabel vjenčat će se u ckrvi u Sesvetskim Selima.


Mateo je bio  ministrant u svojoj župi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a njegova je djevojka Izabel pjevala u crkvenom zboru. Zaljubili su se na misi. Hrvatska uzdanica kraljevskog nogometnog kluba Real Madrid Mateo Kovačić (23) početkom ljeta oženit će svoju zaručnicu Izabel Andrijanić (23), s kojom je u ljubavnoj vezi sedam godina.

Pobožni par izmijenit će bračne zavjete, kako doznajemo, upravo u crkvi u kojoj su se kao srednjoškolci zaljubili. Vjenčanje planiraju od prošle godine, a šuška se da je Izabela u drugom stanju.

"Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek",  rekao je svojedobno nogometni reprezentativac.  Izabela se zbog lijepoga glasa, ali i stasa često isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme. Kovačićeva je zaručnica stoga, doznajemo, poželjela da im na crkvenom obredu pjevaju kolege iz njezina bivšeg zbora.

Kad se Mateo prije tri i pol godine preselio u Milano, gdje je igrao za Inter, s Izabelom je održavao vezu na daljinu. Viđali su se i putovali kad su im njegove klupske obaveze to dopuštale.

"Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško, jer sam se vezao za curu i prijatelje. Nedostajala mi je i moja župa gdje sam proveo šest prekrasnih godina. No pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa", rekao je Kovačić.

Danas je ponosan na svoju djevojku jer je nakon studija ekonomije sa starijom sestrom Ivanom pokrenula posao. U Madridu je počela proizvoditi opremu za novorođenčad od ekoloških materijala, a Mateo je za potrebe predstavljanja dječje kolekcije pozirao kao model držeći na ramenima nećakinju svoje zaručnice.

Autorica teksta: Ana Lukiček, objava:  24 sata


Create Account