Produljeno radno vrijeme sesvetskog sajma

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.5.2020. 15:52:32
Produljeno radno vrijeme sesvetskog sajma

Foto: Sesvete danas, arhiva

Od prošlog tjedna sesvetski sajam ima dva radna dana, srijedom i četvrtkom, za sada samo za određenu robu.Uz prije dva tjedna ponovo pokrenut sesvetski sajam četvrtkom, prošli je tjedan otvorena i mogućnost sajmovanja srijedom. Četvrtkom se, za sada, prodaje samo presadni materijal, sadnice povrća i cvijeća, te tek pokoji štand za prodaju jagoda ili kakvog trajnijeg povrća. 


Srijedom se prodaju poljoprivredni proizvodi, prvenstveno krumpir, žito, grah, ali i jagode odnosno drugo trajnije povrće i cvijeće. Radi se o sezonskoj ponudi i sajam će do daljnjeg u drive in formatu raditi do promjene epidemilološke situacije. 


Ono što je dobro jest produljenje radnog vremena sajma, ta pa tako ove srijede i četvrtka sajam će biti otvoren od 7 do 14 sati umjesto dosadašnjih od 8 do 13 sati. 


"Ukazala nam se potreba za uvođenjem dodatnih dana sajmovanja, pa smo u fazi traženja odobrenja za produljenje rada sajma na još neki dan, najvjerojatnije petak, a kad bude odobreno javno ćemo objaviti" kaže nam upravitelj sesvetskog sajmišta Zdenko Tolić.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.10.2020. 15:40:47

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account