Produljeno radno vrijeme sesvetskog sajma

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.5.2020. 15:52:32
Produljeno radno vrijeme sesvetskog sajma

Foto: Sesvete danas, arhiva

Od prošlog tjedna sesvetski sajam ima dva radna dana, srijedom i četvrtkom, za sada samo za određenu robu.Uz prije dva tjedna ponovo pokrenut sesvetski sajam četvrtkom, prošli je tjedan otvorena i mogućnost sajmovanja srijedom. Četvrtkom se, za sada, prodaje samo presadni materijal, sadnice povrća i cvijeća, te tek pokoji štand za prodaju jagoda ili kakvog trajnijeg povrća. 


Srijedom se prodaju poljoprivredni proizvodi, prvenstveno krumpir, žito, grah, ali i jagode odnosno drugo trajnije povrće i cvijeće. Radi se o sezonskoj ponudi i sajam će do daljnjeg u drive in formatu raditi do promjene epidemilološke situacije. 


Ono što je dobro jest produljenje radnog vremena sajma, ta pa tako ove srijede i četvrtka sajam će biti otvoren od 7 do 14 sati umjesto dosadašnjih od 8 do 13 sati. 


"Ukazala nam se potreba za uvođenjem dodatnih dana sajmovanja, pa smo u fazi traženja odobrenja za produljenje rada sajma na još neki dan, najvjerojatnije petak, a kad bude odobreno javno ćemo objaviti" kaže nam upravitelj sesvetskog sajmišta Zdenko Tolić.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.5.2020. 12:30:27

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account