Prometna nesreća u Sesvetama, vozač teško ozlijeđen

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.1.2020. 15:33:50
Prometna nesreća u Sesvetama, vozač teško ozlijeđen

Foto: PUZ, ilustracija, fotografija nije povezna s ovim događajem

Policija je danas izvijestila o prometnoj nesreći koja  se kasno sinoć dogodila u Sesvetama.



U petak, 3. siječnja oko 22.20 sati, 26-godišnjak je upravljao teretnim vozilom Renault Trafic zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kroz Sesvete sjevernim kolnikom Zagrebačke ceste u smjeru zapada. Dolaskom neposredno do raskrižja Zagrebačke ceste s Ulicom Anke Krizmanić na kojem se prometom upravlja semaforima, nije brzinu kretanja vozila prilagodio uvjetima i stanju na kolniku tako da vozilo može pravovremeno zaustaviti. 


U namjeri da izbjegne nalet na vozila koja su bila zaustavljena ispred njega u lijevoj prometnoj traci neposredno prije raskrižja zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu, vozilom je prešao u sjevernu prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera kada je i prošao na upaljeno crveno svjetlo na semaforu. Tom je prilikom naletio na osobni automobil marke Mercedes C zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, a kretao se kroz raskrižje na upaljeno zeleno svjetlo na semaforu iz Ulice Anke Krizmanić  s namjerom skretanja na kolnik Zagrebačke ceste u smjeru istoka. 


U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 29-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava, dok je maloljetni putnik iz teretnog vozila Renault Trafic lakše ozlijeđen. U vremenu od 22.35 do 23.08 sati promet je bio obustavljen na dijelu raskrižja Zagrebačke ceste s Ulicom Anke Krizmanić u oba smjera te se promet odvijao okolnim pravcima.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account