Provedena akcija "Zaštita pješaka" - rezultati

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.6.2018. 10:11:20
Provedena akcija "Zaštita pješaka" - rezultati

Foto: ilustracija

Službenici sesvetske policije proveli su tijekom jučerašnjeg dana akciju zaštite pješaka i utvrdili nekoliko prekršaja.



Akcija je provedena u cilju zaštite pješaka, odnosno preventivnog i represivnog djelovanja u cilju smanjenja prometnih incidenata u kojima su žrtve pješaci. Kontrolirano je ponašanje vozača prema pješacima, ali i ponašanje pješaka u prometu. 


"Tijekom provođenja samostalne akcije „Zaštite pješaka““, utvrđeno je 6 prekršaja pješaka, dok prekršaji ne ustupanja  prednosti pješacima od strane vozača nisu utvrđeni", dojavljeno nam je iz Policijske postaje Sesvete.


Vozači su čini se ipak ti koji uglavnom poštuju prometne propise, osobito prema pješacima i paze na njih, čak i Kada pješaci ne poštuju prometne propise (a što im drugo i preostaje), dok mnogi pješaci ili ne poznaju dobro prometne propise ili ih namjerno krše, ponajviše nepropisni prelazak prometnice. 


Upravo o tome je u najavi ove akcije bilo nekoliko komentara na našoj fb stranici. Pretpostavljamo da će mnogi pozdraviti ovu akciju sesvetske policije, kao i to da će zatražiti njeno češće provođenje kako bi se doista pokušao smanjiti broj učestalih prometnih prekršaja pješaka, ponajviše u samom središtu Sesveta.


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.8.2022. 15:34:37

Create Account