Prvo redovno davanje krvi u Sesvetama ove godine

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.1.2021. 13:45:49
 Prvo redovno davanje krvi u Sesvetama ove godine

Foto: Plakat

Nakon prošlotjednog izvanrednog darivanja krvi, u Sesvetama će u utorak, 19. siječnja biti održana prva redovna ovogodišnja akcija. 



Prva redovna ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Sesvetama bit će održana u utorak, 19.siječnja u vremenu od 12,30 do 17,30.  Od ove godine, za razliku od dosadašnjeg termina, umjesto četvrtkom akcije će biti održavane utorkom i to u popodnevnom terminu od 12,30 do 17,30. Popodnevni termin tražili su mnogo sesvetski dobrovoljni darovatelji krvi, jer im tako bolje odgovara, Crveni se križ konačno uspio dogovoriti sa Zavodom za transfuzijsku medicinu i utvrdili novi dan i termin održavanja akcija u ovoj godini.


Jedino mjesto redovnog darivanja krvi ostaje isto, a to je Dom obrtnika u Ninskoj 11c. 


Ono što također ostaje isto su benefiti za višekratne dobrovoljne darovatelje, a to je dopunsko zdravstveno osiguranje i besplatni prijevoz ZET-a, ako to već nije riješeno na drugi način.


Iz Crvenog križa pozivaju sve zdrave punoljetne sugrađane da se odazovu na akciju i dozom svoje krvi pomognu neznancu u zdravstvenoj nevolji.


Poseban poziv ide našim mladim i zdravim punoljetnim sugrađanima da se pridruže svakim danom sve većoj humanoj obitelji sesvetskih dobrovoljnih darovatelja krvi.


Na akciju svakako treba ponijeti osobnu iskaznicu i zaštitnu masku.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.4.2024. 14:55:46

Create Account