Raskrižje u Soblincu završeno, promet još ne ide, kada će?

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.7.2020. 11:28:12
Raskrižje u Soblincu završeno, promet još ne ide, kada će?

Foto: Sesvete danas

Raskrižje u Soblincu nakon rekonstrukcije je završeno, no promet se još ne pušta do narednog tjedna.



Nakon četiri mjeseca radova raskrižje u Soblincu konačno je završeno. No, vozače buni to što još uvijek vide na kolniku kamione, strojeve i radnike, a promet njime još ne teče. Kada će konačno raskrižje biti pušteno u promet, pitaju se mnogi. Odgovor smo potražili kod investitora, Hrvatskih cesta i dobili kratak ne posve određeni odgovor kojeg prenosimo u cijelosti:


"Radovi su završeni. U ovom trenutku se otklanjaju nedostaci i ureduje okoliš. Za početak idućeg tjedna pređviden je interni tehnički te, ukoliko isto prođe bez nedostataka i puštanje u promet", dogovorili su nam iz odjela za javnost Hrvatskih cesta.


Dakle, ako je suditi prema tom odgovoru, u ponedjeljak ili utorak, 20. ili 21. srpnja bit će njihov interni tehnički pregled, te nakon toga vjerojatno puštanje promet, jer, prema iskustvu interni tehnički uglavnom prolaze ukoliko doista nije napravljen neki veliki previd u radovima, što, razgledavajući jučer u četvrtak,do sad uređeno križanje, nismo laički primijetili nikakav eventualni problem. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account