Sesvećani, javite se: Otvoren gradski natječaj potpora za očuvanje tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.7.2018. 14:54:25
Sesvećani, javite se: Otvoren gradski natječaj potpora za očuvanje tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti

Foto: Zagreb.hr

Grad Zagreb raspisao je Javni natječaj za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti.Riječ je o bespovratnim sredstvima za poticanje razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva u Gradu Zagrebu te očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti.


Prijave se podnose u roku 60 dana od dana, a korisnici ovih potpora mogu biti obrti, djelatnosti slobodnih zanimanja te mikro, mala i srednja trgovačka društva u vlasništvu fizičkih osoba upisanih u evidenciju o pravnim osobama i radnicima koji obavljaju vezane obrte.


Korisnici potpora moraju imati sjedište na području grada Zagreba i obavljati tradicijsku, deficitarnu ili proizvodnu obrtničku djelatnost. Detaljnije o natječaju zainteresirani mogu vidjeti ovdje.


Rok za podnošenje prijava je 3. rujna ove godine.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.12.2018. 18:09:47

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account