Sesvećani se mogu kupati na bazenima Iver i Jelkovec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.8.2018. 10:16:46
Sesvećani se mogu kupati na bazenima Iver i Jelkovec

Foto: Sesvete danas, arhiva

Radovi na bazenima  Iver i Jelkovec koji su obavljani ovih ljetnih mjeseci završeni su u predviđenim rokovima te se sada Sesvećani mogu kupati na oba sesvetska zatvorena bazena, izvijestila je Služba za odnose s javnošću u ustanovi Upravljanje sportskim objektima.Servis bazena u Sportskom parku Mladost, koji je počeo 6. kolovoza, trajat će do kraja mjeseca, odnosno do 31. kolovoza, a servis bazena Utrina počeo je u ponedjeljak 20. kolovoza i trajat će do 2. rujna. 


Navedeno je kako je produžen rok remonta na bazenskome kompleksu Svetice zbog potrebe za dodatnim ispitivanjem po provedenim radovima redovnoga godišnjeg remonta. Istaknuto je da će ustanova Upravljanje sportskim objektima pravovremeno izvijestiti javnost i korisnike o završetku radova te početku rada bazena.


Radovi koji se izvode u sklopu redovnoga servisa odnose se na čišćenje cijeloga protočnog sustava, hiperkloriranje bazena, ispiranje filtera na kupalištima, generalno čišćenje popratnih prostorija i njihovo dezinficiranje, zamjenu dotrajalih dijelova, hiperkloriranje cijelog sustava u strojarnici, čišćenje i hiperkloriranje kompenzacijskih šahtova, te na eventulane građevinske popravke, soboslikarske radove i drugo.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.7.2019. 9:55:49

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account