Sesvetska tržnica ove subote otvara svoja vrata

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.4.2020. 11:20:28
Sesvetska tržnica ove subote otvara svoja vrata

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U novom ruhu tržnica u središtu Sesveta započinje radom u posebnim okolnostima u skladu s epidemiološkim preporukama.



Od ove subote, 25. travnja sesvetska će tržnica ponovo svakodnevno raditi u vremenu od 8 do 13 sati. Radnici holdingove podružnice Tržnice Zagreb maknuli su s prostora tržnice sve dosadašnje štandove, temeljito oprali prostor, te ga dobro dezinficirali. Dezinfekcija cjelokupnog prostora bit će svakodnevna rutina djelatnika tržnice. Postavljene su nove klupe čiji je broj odredila epidemiološka struka i od ove subote krenut će prodaja voća i povrća, te mliječnih proizvoda.


"Naporno smo radili proteklih dana i uspjeli ishoditi otvorenje tržnice u ovim posebnim uvjetima, vjerujem na zadovoljstvo naših sugrađana", rekao nam je u petak dopodne zamjenik predsjednika VGČ Sesvete Dražen Markota nadzirući posljednje pripreme pred otvorenje. 


"Dobili smo dozvolu i postavili osam klupa na kojima će svoje proizvode prodavati naši, sesvetski OPG-ovi, a uz te klupe tu su još i dvije rashladne vitrine za smještaj lako pokvarljivih proizvoda poput sira, vrhnja i slično. Vjerujem da će sve to dobro funkcionirati i da će i u ovom novom režimu naše sugrađanke i sugrađani rado dolaziti na naš plac", zaključuje Markota uz nadopunu da uz klupe rade i kiosci s prodajom hrane na tržnici. 


Voditelj sesvetske tržnice  dodaje da će ulaz biti kontroliran, jer tek određeni broj kupaca moći će istovremeno boraviti na prostoru tržnice. Zbog toga će ulaz biti od strane raskrižja, a izlaz će biti prema parkiralištu. Ponovimo uz radno vrijeme od 8 do 13 sati.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 15:37:01

Create Account