Sesvetske mažoretkinje kreću na državno prvenstvo u Dubrovnik

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.5.2018. 22:10:33
Sesvetske mažoretkinje kreću na državno prvenstvo u Dubrovnik

Foto: Klub mažoretkinja Sesvećanke

U petak ujutro naše mažoretkinje kreću put Dubrovnika gdje će ovog vikenda sudjelovati na državnom natjecanju u mažoret plesu, izvještava u ime Kluba mažoretkinja Sesvećanke, Marijana Šprajc.



Naše Sesvećanke, sutra ranim jutrom putuju na još jedno državno prvenstvo mažoretkinja i to u Župu Dubrovačku. Iako nas očekuje jako dug put, djevojke su i više nego spremne da pokažu što znaju.  Na ovogodišnjem državnom prvenstvu natjecat ćemo se s kadetkinjama, juniorkama, seniorkama štap i palice, te s tri juniorske neformacije.


Kao i svake godine i ove imamo jako veliku pratnju i potporu naših dragih roditelja koji će se brinuti za sve naše djevojke. Nas 58 bit će smješteno u Mlinima koji su od samog natjecateljskog prostora udaljeni svega desetak  minuta.


Službeno otvorenje počinje u subotu od 18 sati kada će uslijediti defile svih timova kroz ulice Mlina. Samo natjecanje započinje u nedjelju. Mi krećemo s neformacijama od 10 sati te s palicama, a nakon ručka od 14 sati kreću koreografije formacija.


Svim natjecateljima želimo puno sreće, a vama drage naše Sesvećanke ugodan i siguran put, dobru zabavu, puno novih uspomena i prijateljstva, te da naše Sesvete još jednim prikažete u najljepšem svijetlu na samom jugu Hrvatske.


Ponosni smo na vas, pokažite s najvećim osmjehom što znadete.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.9.2023. 16:58:18

Create Account