Sesvetske mažoretkinje održale božićni koncert (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.12.2017. 14:57:27
Sesvetske mažoretkinje održale božićni koncert (video)

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Klub mažoretkinja Sesvećanke održao je u subotu navečer, 16. prosinca u sportskoj dvorani Jelkovec  Božićni koncert.


Na impozantnoj sinoćnjoj mažoret veselici koja je napunila tribine dvorane gotovo do posljednjeg mjesta sve nazočne uvodno je pozdravila trenerica i od ove jeseni predsjednica Kluba Silvija Jurinjak. 


U veselom i dinamičnom koncertu odnosno nastupu (a kakav bi drugačiji i bio kad su po srijedi mažoretkinje), nastupile su sve formacije Sesvećanki u svim dobnim skupinama, pa čak i veteranke, danas gospođe koje već dugo godina nisu u rukama imale mažoret štapove odnosno pompone, a što je izazvalo posebno zanimanje, ali kod pojedinaca i pomalo sjete. 


Gošće koncerta bile su jedne od najboljih europksih mažoretkinja, Zagrebačke mažoretkinje, a nazočan je bio i njihov predsjednik Alen Šćuric. 


Pri završetku koncerta zajednički su na parketu svoje koreografije otplesale sve skupine Sesvećanki što je bila doista slika za pamćenje. 


Na koncu mnogi su čestitali i novoj predsjednici i svim članicama Kluba na još jednoj uspješnoj godini koja je Sesvećankama donijela pregršt raznoraznih medalja s mnogih natjecanja.


A već u petak, 22. prosinca Sesvećanke imaju još jedan božićni nastup, ovog puta u gostima, odlaze u Klinča Sela kod tamošnjih mažoretkinja na njihov božićni koncert.


Video: Sesvete danas, Borko Samec

Vezane vijesti
Ažurirano: 4.7.2019. 16:43:13

Create Account