Sesvetski Rotarijanci održali Dobrotvorni Božićni koncert

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.12.2018. 17:58:32
Sesvetski Rotarijanci održali Dobrotvorni Božićni koncert

Foto: Sesvete danas, Borko Samec i Miljenko Hegedić

U popunjenoj dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete održan je dobrotvorni koncert kojeg su zajedničkim snagama organizirali Rotary klub Sesvete i Narodno sveučilište Sesvete. "Rotarijanstvo u svojoj srži ima plemenitost i humanitarstvo stoga i nadalje, kao i niz godina do sada pomažemo i ovim načinom djecu, štićenike Caritasove kuće sv. Franje u Vugrovcu, ali i naše studente za koje smo i ove godine organizirali stipendije" sukus je uvodnog  obraćanja predsjednice sesvetskog Rotary kluba Borka Bobovec, na početku dobrotvnornog Božićnog koncerta.


Sesvetski rotary klub ove godine dodijeljuje stipendije za petoro stipendista: Lejla Nanuk, Arhitektonski fakultet, Lucijan Kujundžić, Akademija likovnih umjetnosti, Katarina Bačan, Filozofski fakultet i Ema Zavacki, Akademija likovnih umjetnosti. U ime studenata na stipendijama je zahvalila Leila Nanuk. 


Uz studente, koncertu su nazočila i djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz kuće sv. Franje. 


Božićni program koncerta izveli su Zagrebački solisti kojima su se u dijelu programa pridružile pijanistica Elizabeta Adžaga, te sopranistica Valentina Fijačko Kobić pjevajući svima dobro poznate božićne napjeve, kojoj su se pomalo sramežljivo pridružili u konačnici i posjetitelji na ovoj prekrasnoj donatorskoj večeri.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.7.2021. 15:13:40

Jeste li se već cijepili protiv covida 19?

Da, prvi put
Da, drugi put
Cijepljen sam već više puta
Ja sam prirodno cijepljen/a
Nisam, ali ću uskoro
Ne želim se cijepiti
S društvom se svakim vikendom pošteno nacijepim
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account