Sesvetski Rotarijanci pozivaju na humanitarni grill party na Gorščicu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.10.2019. 21:46:40
Sesvetski Rotarijanci pozivaju na humanitarni grill party na Gorščicu

Foto: Rotary Sesvete

Rotary klub Zagreb - Sesvete u akciji prikupljanja sredstava za stipendije iznimnim studentima slabijeg imovinskog stanja s područja Sesveta



Deveto po redu, najveće neformalno i humanitarno druženje rotarijanaca iz cijele Hrvatske, Rotary grill – Gorščica 2019. održat će se u subotu, 12. listopada 2019. na livadi planinarskog doma Gorščica na zagrebačkoj Medvednici s početkom od 11:30 sati. Kaptolska lugarnica i ove će godine ugostiti rotarijance, njihove prijatelje i vrsne majstore roštilja koji će se nadmetati za titulu Rotary grill Chefa za 2019. godinu. 


Prijavljenim ekipama neće biti lako jer će o najboljoj odlučivati žiri iskusnih nepaca – urednik, novinar, pisac, gastro influencer, bloger i pivoljubac Domagoj Jakopović Ribafish te Darko Kontin, gastro bloger i autor poznate web kuharice.


Osim događanja za odrasle i sve one koji se bolje snalaze u konzumaciji pripremljenog roštilja, sesvetski su rotarijanci pripremili i zanimljiv program zabave za najmlađe, živu glazbu te brojna druga iznenađenja. U slučaju kiše, događanje se seli u jednako atraktivan prostor same lugarnice. 


Cijene kotizacija za ovo humanitarno druženje iznose 250 kuna za odrasle, te 100 kuna za djecu. U cijenu kotizacije uključena je hrana i okrjepa. Sav prihod od prodanih kotizacija i donacija namijenjen je stipendiranju četiri izvrsna studenta slabijeg imovinskog stanja s područja Sesveta. 


Žiro račun za prikupljanje donacija je HR4323600001502610494 s naznakom: ”ROTARY GRILL PARTY - GORŠČICA 2019“. 


U 15 godina postojanja i humanitarnog djelovanja u zajednici, Rotary klub Zagreb Sesvete osigurao je 40 stipendija za iznimne učenike i studente s područja Sesveta, a redovito pomažu i malim štićenicima Caritasove Kuće sv. Franje u Vugrovcu. Mnogo su puta pomagali raznim udrugama poput „Veliko srce malom srcu“, a opremili su i laboratorij pri Referentom centru za pedijatrijsku kardiologiju Klinike za pedijatriju, KBC Rebro. Prošle su godine namještajem opremili Caritasovu kuću za mlade u Selskoj cesti 165, a svaka je pomoć dobrodošla i u ovoj akciji. 

Pomozite sesvetskim Rotarijancima u ovoj humanitarnoj nakani! 


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.12.2023. 11:52:28

Create Account