Sesvetski sajam od četvrtka za poljoprivredne proizvode

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.4.2020. 11:37:56
Sesvetski sajam od četvrtka za poljoprivredne proizvode

Foto: Sesvete danas

Sesvetski sajam u potpuno drugačijem izdanju od dosadašnjeg ovog četvrtka otvara svoja vrata u drive in usluzi.


Ispravak donjeg teksta:

Naknadno smo doznali da se radi o drive in usluzi, dakle kupnja iz osobnog vozila bez izlaska, a prodavati će se za prvi puta samo cvijeće i presadnice, dakle sutra još ne voće i povrće kao što je prvotno bilo navedeno. 



Uz poštivanje svih epidemioloških mjera koje će biti stalno nadgledane, ovog četvrtka sesvetski sajam otvara svoja vrata za prodaju poljoprivrednih proizvoda. Svoje proizvode moći će ponuditi samo OPG-ovi koji proizvode poljoprivredne proizvode kao što su voće, povrće, presadnice i cvijeće. U tom smislu radnici Zagrebačkih cesta na asfaltiranom dijelu sajmišta iscrtali su područja gdje će se moći nalaziti klupe s propisanom udaljenošću jedne od druge. 


Prodavači će prilikom prodaje svojih proizvoda morati nositi masku, a preporuka je da ju stave i kupci i održavaju međusobnu udaljenost.  


"Pozivam građane da bez bojazni dođu na sajmište i potraže ono što im treba,  cvijeće ili možda presadnice za proljetnu sadnju, ali da ne zaborave pri tom na sve mjere opreza koje smo u proteklih nešto više od mjesec dana imali vremena dobro naučiti i provoditi", rekao nam je zamjenik predsjednika VGČ Sesvete Dražen Markota koji je rukovodio operacijom pripreme i otvaranja sesvetskog sajmišta.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 15:37:01

Create Account