Sesvetski sajam od ovoga četvrtka ponovo po starom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.5.2020. 12:30:27
Sesvetski sajam od ovoga četvrtka ponovo po starom

Foto: Sesvete danas, arhiva

Sesvetski sajam ovoga četvrtka, 21. svibnja, vraća se pomalo na stari način funkcioniranja, kao prije epidemije.



Ublažavanjem protuepidemijskih mjera i sesvetski sajam vraća se pomalo prijašnji režim sajmovanja. Tako će se sajam vratiti na cjelokupni prostor sajmišta, a vraća se većina ponude. "Prodaja sadnica i cvijeća ostat će još malo dok ne prođe sezona na prostoru na kojem je bio, vraća se ponuda voća i povrća, proizvoda naših OPG-ova, raznih domaćih životinja, predmeta za kućanstva, ali i ugostiteljska ponuda uz epidemiološki uvjet koji je na snazi za sve ugostiteljske objekte", kaže nam voditelj sesvetskog sajma Zdenko Tolić.


Znači li to da se ukida produženi, takozvani "epidemijski" sajam srijedom i petkom kako se radilo proteklih nekoliko tjedana, pitamo Tolića koji kaže kako će još ovaj, a možda i naredni tjedan biti takva prodaja sadnica, te voća i povrća, a dalje će se vidjeti. 


Jedino što za sada još neće biti omogućeno na prodaju je takozvana stara krama, te odjeća i obuća, jer sve to još uvijek podliježe određenim epidemiološkim mjerama, te treba još malo pričekati. 


U svakom slučaju gotovo sve kako je bilo i ranije od ovoga četvtka na sesvetskom sajmištu uz radno vrijeme za kupce od 7 do 15 sati.  


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 15:37:01

Create Account