Sesvetski SDP povodom Dana Grada Zagreba obišao Vugrovec i Kašinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.6.2020. 8:52:38
Sesvetski SDP povodom Dana Grada Zagreba obišao Vugrovec i Kašinu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Predstavnici sesvetskog SDP-a na čelu s predsjendikom Draženkom Pandekom u nedjelju obišli Vugrovec i Kašinu, naselja pogođena potresom.



SDP Sesvete je obilježio u nedjelju Dan Grada Zagreba obilaskom Vugrovca i Kašine odnosno javnih objekata stradalih u potresu od kojeg je prošlo 2 i pol mjeseca. Predstavnike sesvetskih esdepeovaca predvodio je predsjednik Draženko Pandek. U Vugrovcu su posjetili objekt osnovne škole koji je najteže od školskih objekata na području Sesveta stradao  potresu, te  narednoj školskoj godini neće biti moguće  njemu odvijanje nastave, pa će učenici koji gravitiraju vugrovečkoj škli biti prevoženi u druge školske objekte gdje će baren narednih godinu dana pohađati nastavu.


"Zakon o obnovi trenutna Vlada nije uputila na donošenje, učenici škole Vugrovec Kašina neće u svoje klupe sigurno cijelu iduću školsku godinu, a mnogi sugrađani će dočekati Božić u nesigurnim uvjetima", rekao nam je pri dolasku do vugrovečke škole Draženko Pandek dodajući kako se mnoge stvari koje su trebale, nisu napravljene ili nisu napravljene na vrijeme.


"Kad se dogodila katastrofa u Gunji zakon o obnovi je donesen u 30 dana. Znači može se kad se hoće. Zakon o obnovi nakon potresa mora biti prvi prioritet iduće Vlade", dodao je  upučujući pri tom čestitke građanima Zagreba povodom dana grada, "sa željom da u idućoj Vladi imamo puno više ljudi kojima je Zagreb u srcu!", zaključio je Pandek.


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.3.2024. 17:17:24

Create Account