Škoro danas na sajmu promovirao svoju listu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.6.2020. 15:16:09
Škoro danas na sajmu promovirao svoju listu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro posjetio je danas sesvetski sajam u sklopu predizborne kampanje koja je upravo započela.


Miroslav Škoro, vođa Domovinskog pokreta i nositelj liste druge, dakle naše izborne jedinice u kojoj su Sesvete i veći dio medvedničkog, ali i kalničkog Prigorja, krenuo je s predizbornom kampanjom za novi saziv Hrvatskog Sabora iz Sesveta i to sa sajma.


Kandidat za premijera tom je prigodom održao konferenciju za novinare, a nas je kao lokalni medij najviše zanimalo što Škoro uopće zna o Sesvetama, o našim problemima i koliko mu Sesvete znače.


„Pa evo, i sami ste rekli Sesvete danas broje blizu 100 tisuća stanovnika čime su nažalost prestigle četvrti grad po veličini u Hrvatskoj Osijek. Kažem na žalost, jer je Osijek pao s više od 100 tisuća stanovnika na današnjih devedesetak tisuća, ponajviše zbog odlaska u inozemstvo koju je omogućila ova sadašnja vlast”, kazao je Škoro uvodno na pitanje našeg novinara.


„Imam grunt u Zelini, gotovo svakodnevno prolazim Sesvetama. Uostalom imamo izborni stožer upravo u Sesvetama koje mi puno znače. Dobro sam upoznat s ovdašnjim prometom i znam da je prometnica kroz središte Sesveta jedna od najprometnijih u Hrvatskoj. Generalno ovdje  postoji problem infrastrukture. Primjerice, mi prvo izgradimo kuće, pa potom gradimo ispred kuća ceste, pa na kraju komunalnu infrastrukturu. Mi se u Domovinskom pokretu zalažemo za ono što je normalna zapadnoeuropska praksu, a to je kada razvijamo nešto da prvo povučemo infrastrukturu koja je jako bitna i trebala bi prethoditi svemu ostalome.  Imamo ovdje zatečeno stanje koje ćemo morati riješiti i ljudima olakšati, rekao je Škoro.


Uz njega predstavljeni su svi kandidati s liste za našu izbornu jedinicu na kojoj su dva Sesvećana i to na visokom četvrtom mjestu s vrlo realnom prilikom za izbor u sabor, Bono Bošnjak, Sesvećanima dobro znan predsjednik boksačkog kluba Sesvete i predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza, te aktualni predsjednik M.O. Staro Brestje Stjepan Horvat na 10. mjestu.



Vezane vijesti
Ažurirano: 29.4.2024. 14:19:14

Create Account