Troskot u Brestju o prometu, te vodovodu i odvodnji

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.3.2021. 15:15:34
Troskot u Brestju o prometu, te vodovodu i odvodnji

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Kandidat MOST-a za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot želi ubrzati izgradnju Branimirove, urediti pješačke staze i uvesti javne bicikle.



Kanidat MOST-a za gradonačelnika Zagreba Zvonimr Troskot u subotnje dopodne je na granici dvaju Brestja, Starog i Novog simbolično kod mosta preko Čučerske reke, govorio o potezima koje bi kao gradonačelnik učinio za ova dva naselja, ali i cijele Sesvete.


Lokacijska dozvola je napravljena, a preostaje otkupiti još nekoliko objekata kako bi Branimirova došla barem do Brestovečke ulice. Ono što mogu obećati je da ćemo se intenzivno baviti ovim pitanjem kako u Gradskoj Skupštini tako i u samome Gradu nakon što mi građani iskažu povjerenje na lokalnim izborima. Trenutna situacija je takva da Sesvećani informacije o završetku Branimirove dobivaju iz medija. To smatram nedopustivim“, rekao je Troskot i obećao da će kao budući gradonačelnik Zagreba zauzeti se da Sesvećani svaki mjesec dobiju izvještaj o stanju Branimirove i planovima za vodoopskrbu i odvodnju u Sesvetama.


Naglasio je i kako će u Sesvetama i u cijelom Zagrebu  povećati dostupnost javnog sustava bicikala, a pogotovo na svim željezničkim stajalištima u Sesvetama. U prvoj godini mandata, kaže Troskot založit će se za bolje usklađivanje prometnih veza ZET-a i HŽ-a te veći broj linija kako bi javni prema Sesvetama postao što funkcionalniji.


Uz Troskota još su se obratili Ivana Vladimira Petric, koordinatorica MOST-a za Sesvete, Anđa Čujić iz Inicijative Volim Brestje i Ines Sosa Meštrović, mještanka Brestja.


Pogledajte video izjave Zvonimira Troskota i njegovih suradnica.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 12.4.2024. 13:48:54

Create Account