Tužno lice Sesveta dobilo smiješak

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.1.2018. 10:23:01
Tužno lice Sesveta dobilo smiješak

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Nakon nedavno objavljenog napisa o divljem odlagalištu smeća u Industrijskoj cesti kod bivšeg Sljemena, nadležni su naložili čišćenje tog prostora.


Nakon što nas je naš čitatelj Damir Paulik upozorio na divlje smetlište uz Industrijsku cestu poslavši nam tom prigodom i fotografije, objavili smo o tome napis.  Nadležni su vrlo brzo reagirali i taj je prostor očišćen, što nam je dojavio Radoslav Dumančić komentiravši pri tom kako je ponekad dobro kritizirati neke negativne pojave, kao primjerice ovu, jer se tada, kako izgleda, brže reagira u smislu poboljšanja.


Poneki su čitatelji komentirajući sustav prikupljanja otpada izjavili kako nisu svi građani nesavjesni, navodeći pri tom njihova loša iskustva s odlaganjem ili pokušajem odlaganja korisnog otpada na sesvetsko reciklažno dvorište. 


Nadajući se da će i taj segment biti popravljen pozivamo sugrađane da korisni otpad odlažu na reciklažno dvorište. U očekivanju, vjerujemo skorog, trajnog rješenja sustavnog odvojenog prikupljanja otpada čiji je projekt započeo s izradom možemo jedino sugrađanima poručiti da imaju strpljenja i dobre živce, te da koliko god mogu pridonesu očuvanju našeg okoliša. 


Čitatelji željni detaljnijeg informiranja mogu uspod ovog članka u bloku Vezanih vijesti u nekoliko vijesti pročitati genezu razvoja planskog odvojenog prikupljanja otpada.


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.4.2024. 9:10:14

Create Account