U ljekarni sesvetskog Doma zdravlja cijepljeno 120 građana

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.9.2021. 11:36:26
U ljekarni sesvetskog Doma zdravlja cijepljeno 120 građana

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Ovaj tjedan započelo je cijepljenje u ljekarni Doma zdravlja u Sesvetama.




U tri cjepna dana u ljekarni Doma zdravlja u Ninskoj ulici liječnički timovi iz sesvetskog Doma zdravlja cijepili su 120 osoba od kojih 105 prvom, a 15 drugom dozom.


"To je maksimum koliko možemo, dakle dnevno možemo cijepiti 40 građana", rekla nam je voditeljica ljekarne magistra Ivana Miloš podsjećajući kako u za tu namjenu posebnim i odvojenim prostorijama ljekarne liječnički tim obavlja cijepljenje i sve administrativne procedure, a u ljekarni se može dobiti i covid potvrda.


"Za naredni tjedan osigurali smo dva dana cijepljenja i oba su termina popunjena, a pošto je pritisak na nas sa zahtjevima za cijepljenje golem, nastojat ćemo pružiti i više termina i dogovoriti više medicinskih timova za cijepljenje", dodaje Miloš podsjećajući građane da se  nadalje bez ikakvog naručivanja mogu doći cijepiti na Zagrebački velesajam u terminu koji im najviše odgovara i odabrati cjepivo po želji.


U tjednu iza nas na ovom jedinom cjepnom punktu u Sesvetama cijepilo se Pfizerovim cjepivom, a naredni će tjedan u jednom terminu biti Pfizer u drugom Moderna.


Podsjećamo, broj na koji se možete naručiti na cijepljenje u ljekarni Doma zdravlja je 01/2000-319.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.9.2022. 9:29:33

Create Account