U Sesvetama se večeras raznio ručnom bombom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.2.2020. 20:25:39
U Sesvetama se večeras raznio ručnom bombom

Foto: Sesvete danas

U srijedu predvečer jedan je muškarac smrtno stradao od eksplozije bombe, traje očevid, policija još ne daje informacije.



Neslužbeno doznajemo da se u današnje rano predvečerje jedan muškarac raznio bombom. Slučaj se dogodio u Kašinskoj ulici u Sesvetama, stotinjak metara od skretanja u ulicu Bartola Kašića u pravcu sjevera odnosno u blizini skretanja za rasadnik.


Policija je odmah izolirala područje, obustavljen je sav promet time dijelom koji još traje u vrijeme objave ovog članka. Sav se promet usmjerava iz Sesveta u ulicu Bartola Kašića, pa kroz Malu Bosnu i Popovec, pokraj groblja Markovo Polje dalje kamo tko treba i obrnuto.  


Na mjestu događaja su vatrogasci koji snažnim reflektorima osvjetljavaju tragični prostor, kako bi forenzičari mogli odraditi svoj dio posla. Priopćenje za medije o tom slučaju, kažu u policiji, očekuje se sutra dopodne.






Nado   Policija je danas potvrdila da se radilo o samoubojstvu. Obzirom da se radi o takvom slučaju, nisu željeli objaviti ime žrtve niti inici-
puna    jale. Iz drugih izvora doznali smo da se radi o Željku Točku koji je stanovao na adresi gdje je i počinio  samoubojstvo                 

20.2.    Znanci ga opisuju kao mirnog i povučenog nesklonog bilo kakvim incidentima.



Vezane vijesti
Ažurirano: 17.2.2024. 14:16:35

Create Account