U Zagrebu danas veliko slavlje - doček Vatrenih.

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.7.2018. 9:56:02
U Zagrebu danas veliko slavlje - doček Vatrenih.

Foto: Gordana Batinić

Vatrene čekamo uz Moju Domovinu i tisuće crveno-bijelih balona.



U povodu dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije sa Svjetskog nogometnog prvenstva iz Rusije, a čiji se dolazak u Zračnu luku Franjo Tuđman očekuje u 14.00 sati, pozivaju se svi građani, navijači i ljubitelji nogometa da naše Vatrene dočekaju i glasnim navijanjem pozdrave na samoj ruti kretanja povorke od Zračne luke do Trga bana Josipa Jelačića na kojem je organiziran doček.


Građani su zamoljeni da NE dolaze u zračnu luku, jer se tamo neće ništa događati. Avion s našim srebnim Vatrenima neće doći do zgrade aerodroma, nego će ih autobus dočekati na stajanki i izravno s piste prevesti u središte Grada. 


Do središta grada naši nogometni reprezentativci doći će otvorenim autobusom. Kretat će se trasom: Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka ulica   – Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara –Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska ulica – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.


Dolazak reprezentacije na središnji zagrebački trg očekuje se oko 14.30 sati. Vatrene će na Trgu dočekati Zaprešić Boysi, a uz navijačke pjesme predviđena je i izvedba budnice Moja domovina. U vrijeme izvođenja te pjesme u nebo će se pustiti i tisuće crveno-bijelih balona.


Također, najavljeno je i da će predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović na Pantovčaku u 17 sati i 30 minuta uručiti odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske izborniku, igračima i članovima stručnog stožera reprezentacije te članovima delegacije Hrvatskog nogometnog saveza.


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.7.2018. 23:18:28

Create Account