Vatrogasci cijelu noć na intervenciji, izgorio objekt bivšeg autokampa

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.4.2021. 9:29:55
Vatrogasci cijelu noć na intervenciji, izgorio objekt bivšeg autokampa

Foto: DVD Sesvete/JVP fb

Drveni objekt restorana Stari hrastovi nekadašnjeg autokampa odnosno kasnije  poznatog i kao noćni klub Mozart zahvatio je sinoć požar kojeg su gasili vatrogasci JVP-a i DVD-a Sesvete.



Vatrogasci su izvijestili da je sinoć u 22:57 zaprimljena je dojava o požaru, noćni klub Mozart (Stari hrastovi). Uz JVP Zagreb 3 vozila 11 vatrogasaca, na intervenciji je bilo i DVD Sesvete s 3 vozila i 12 vatrogasaca. Objekt je cijeli bio zahvaćen požarom, a tijekom ovog dopodneva vatrogasci su još uvijek na požarištu gdje traje dogašivanje i raskapanje ostataka objekta.


Nešto kasnije Ured za upravljanje u hitnim situacijama je  izvijestio: Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dojavu o požaru zaprimila je u 23:12, a po izlasku vatrogasaca na teren utvrđeno je da se radi o požaru napuštenog noćnog kluba veličine 25 na 15 metara koji je cijeli u plamenu, stoji u priopćenju.


Nedugo nakon objave ovog članka dobili smo dojavu vatrogasaca da je intervencija završena i da može započeti očevid koji bi trebao dati odgovor na pitanje kako je nastao ovaj požar.



Video: DVD Sesvete

Create Account