Vatrogasci krenuli jutros na dislokaciju, u međuvremenu i vraćeni

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.7.2019. 13:26:11
Vatrogasci krenuli jutros na dislokaciju, u međuvremenu i vraćeni

Foto: Grad Zagreb

Zbog velikog požara na šibenskom području, zagrebački vatrogasci rano jutros krenuli su na ispomoć, no vraćeni su s puta iz Like.



Šibenski su vatrogasci sinoć zatražili pomoć kolega s kontinenta, a zagrebački su se vatrogasci brzo organizirali i rano jutros krenuli u ispomoć. Uz pripadnike JVP Zagreb, na ispomoć je krenulo i nekoliko zagrebačkih DVD-ova, među kojima i DVD Sesvete s navalnim vozilom. 


No, kako je noćas odnosno rano jutros velika kiša u Dalmaciji pomogla lokalnim vatrogascima u gašenju, tako je prestala potreba za dolaskom pomoći iz Zgareba, te su vatrogasci vraćeni otpilike s pola puta i srećom, nije bila potrebna njihova intervencija.



Zanimljivo je da su na poziv Vatrogasne zajednice grada Zagreba prvi reagirali upravo Sesvećani, te je Željko Klasić bio prvi vatrogasac od zagrebačkih DVD-ova koji je stigao u Savsku, te čekao jedno dulje vrijeme dok nisu pristigli ostali koji su bili određeni za ovu intervenciju. Čestitke ovom vrlo iskusnom sesvetskom dobrovoljnom vatrogascu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.3.2024. 10:53:07

Create Account