Vozila u suprotnom smjeru, kod Popovca udarila u auto

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.4.2021. 14:22:13
Vozila u suprotnom smjeru, kod Popovca udarila u auto

Foto: Ilustracija

Policija je izvijestila o jučerašnjem incidentu na autocesti A4 Goričan - Zagreb, a koji je počeo kod čvora sv. Helena.




Prema policijskom izvještaju, u nedjelju, 11. travnja oko 12.15 sati, 66-godišnjakinja upravljala je osobnim automobilom marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka, a kretala se autocestom A4 u smjeru sjevera gdje se dolaskom do naplatnih kućica Sveta Helena polukružno okrenula i nastavila kretati u suprotnom, odnosno zabranjenom smjeru desnom prometnom trakom u smjeru juga. 


Dolaskom do 89 km (blizu čvora Popovec op.ur.)  udarila je vozilom u bočni dio osobnog automobila marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak, a koji ju je pokušao izbjeći budući mu je dolazila u susret, a nakon čega je prednjim desnim dijelom automobila naletio na priključno vozilo slovenskih nacionalnih registarskih oznaka s teretnim vozilom marke Mercedes riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Unatoč udara u vozilo vozačica je nastavila voziti u suprotnom smjeru.

 

Tijekom prometne nesreće nije bilo ozlijeđenih osoba, a 66-godišnja vozačica je zaustavljena tek na čvoru Kosnica, nakon čega je uhićena i privedena na kriminalističko istraživanje. 


Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  „Obijesna vožnja“, a kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account