Zatrpali odvodni kanal u Jelkovcu, slijedi poplava

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.10.2020. 9:09:00
Zatrpali odvodni kanal u Jelkovcu, slijedi poplava

Foto: Mještanin Jelkovca

Uznemireni građani Jelkovca poslali su nam fotografije zatrpane grabe nakon izgradnje kanalizacije, boje se da slijede poplave.




U dijelu Jelkovca proteklih je tjedana građena kanalizacija što su svi građani, dakako pozdravili. Međutim, kako kažu, radilo se uobičajeno našim prilikama ili da bude jasnije, fušarilo se. Barem kad su u pitanju završni radovi. Naime, kanalizacija je napravljena, no prekopi na nekim mjestima nisu kvalitetno ili nisu uopće sanirani. Mještani su nam poslali fotografije poluzatrpane cijevi - propusta ispod ulice zbog čega sada ne može otjecati voda. 


Danas se očekuje puno kiše i boje se poplave, a što će tek biti naredni tjedan za kada meteorolozi najavljuju nekoliko dana za redom kišu, mještani ne žele niti pomisliti. Najradije bi da im se hitno to sanira. Investitor je VIO, no jesu li sami izvodili radove ili su imali kooperanta koji nije završio ono za što je plaćen, ne znamo. U svakom slučaju ovdje se radi o onom našem uobičajenom nemaru koji je čest kada nema adekvatne kontrole. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account