Završena prva faza rekonstrukcije Brestovečke

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.5.2020. 12:04:17
Završena prva faza rekonstrukcije Brestovečke

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Prva od tri planirane  faze  rekonstrukcije Brestovečke ulice je završenaU četvrtak, 30. travnja, kao što je bilo i planirano radnici Zagrebačkih cesta asfaltirali su šestotinjak metara Brestovečke od Horvatove prema Novoselcu. Odmah je iscrtana i horizontalna signalizacija. Uz rekonstrukciju same prometnice, uređeni su i nogostupi. Doduše, HEP još uvijek nije završio svoj dio radova na toj dionici, pa je tako na istočnom nogostupu postavljen donji sloj asfalta, a gornji, tzv. habajući će biti postavljen naknadno kad Elektra završi svoje radove. 


Od ponedjeljka kreće druga faza rekonstrukcije Brestovečke, a radit će se od Horvatove do ulice Emanuela Vidovića, ispod društvenog doma. I druga faza je dužine šestotinjak metara. Za vrijeme odvijanja radova gradilište će biti zatvoreno za sav promet, međutim o tome će nadležne službi prije zatvaranja izdati posebno priopćenje.  


Po završetku ovog sektora, ostaje još dionica od Emanuela Vidovća do Zagrebačke, a očekuje se da bi cjelokupni radovi mogli biti završeni do sredine srpnja kako je prvotno bilo i planirano.


Vezane vijesti
Ažurirano: 5.7.2020. 13:04:44

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account