Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2 drugi dio

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.2.2020. 16:47:25
Početak: 14.02.2020. 20:00
Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2 drugi dio

Foto: Plakat

Predstava „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ – drugi dio, održat će se u petak, 14.02.2020., u 20,00 sati, u dvorani Narodnog Sveučilišta Sesvete„Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ – drugi dio, autora Stanka Holcera osmišljena je kao SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života.


 Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scenskomuzičkoj izvedbi koja gostuje u Hrvatskoj i susjednim državama. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci…….itd.


Američka serija ,,Seks i grad " osvojila je cijeli svijet, a sad i naša regija ima nešto autentično, urnebesnu komediju „Balkanski seks i grad“ po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. Glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.


Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima. I dok Zvjerka – voditelj pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.


U prvom dijelu smo vidjeli iako su različite da ipak imaju sličnosti. Slijedi urnebesni drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, u kojoj će publika imati prilike vidjeti jesu li se promijenile. Da li smjernost u oblačenju i hrabrost u iznošenju vlastitih života zaista mijenja ljude? Dođite i vidite u  urnebesnoj HIT komediji.


Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz “BALKANSKI SEKS I GRAD“ koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja.


Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.

U predstavi igraju:

Maja Matijević: Čupka

Danijela Bitić Grbović: Čarna

Danilo Petrović: voditelj-muška zvjerka


Darujemo  dva puta po dvije ulaznice za predstavu!


Prve dvije osobe koje u komentar ovdje ispod članka upišu svoje ime i prezime s naznakom:  Za ulaznice,   dobit će po dvije ulaznice  za predstavu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 26.5.2022. 12:26:40

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account