Glazbom kroz zid 9, koncert Glazbene škole ispred Sljemena

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.6.2024. 12:42:31
Početak: 15.06.2024. 10:00
Glazbom kroz zid 9, koncert Glazbene škole ispred Sljemena

Foto: Plakat

Glazbena škola Zlatka Grgoševića ove subote izvodi deveti koncert iz niza Glazbom kroz zid kojim ukazuje na potrebu rješenja prostornog problema škole.
Deveto izdanje koncerta na otvorenom Glazbom kroz zid priprema se za ovu subotu na dobro poznatom mjestu ispred ulaza u kompleks Sljeme. Učenici i njihovi profesori koncertom žele privući pozornost javnosti, ali i gradskih vlasti da ubrzaju rješavanje problema s kojim je škola suočena od svog osnutka, a to je podstanarstvo iako se posljednjih desetak godina obećava školu smjestiti u buduću rekonstruiranu glavnu industrijsku zgradu Sljemena, takozvanu kockicu.


"Upoznati smo da Grad ima namjeru rekonstruirati tu zgradu i smjestiti u nju našu školu, međutim, još nije službeno rečeno kada. Mi ćemo i dalje održavati ove naše koncerte kojima ukazujemo na naš najveći problem, prostor", rekla je ravnateljica škole Ljerka Pašalić pozivajući sve Sesvećane i građane željne dobre glazbe, ali i one koji bi dali podršku školi da dođu ispred glavnog industrijskog ulaza u kompleks Sljemena u Kelekovoj ulici na koncert koji ove subote, 15. lipnja započinje u 10 sati. 


Niže s plakata informirajte se o najavljenom programu koncerta.

Vezane vijesti
Ažurirano: 24.5.2024. 16:03:13

Create Account