Mila Elegović i Mladen Burnać poklanjaju svečani koncert Zagrebu za rođendan 31. svibnja u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.5.2023. 9:55:14
Početak: 31.05.2023. 19:30
Mila Elegović i Mladen Burnać poklanjaju svečani koncert Zagrebu za rođendan 31. svibnja u Sesvetama

Foto: Vlastiti album Mladena Burnaća

Svečani koncert MIle Elegović i Mladena Burnaća pod nazivom Ljubavnici po istoimenoj Burnaćevoj pjesmi, a uz gitarističku pratnju legendarnog sesvetskog gitarističkog virtuoza Damira Gönza.



Slavna glumica i pjevačica Mila Elegović, te poznati kantautor Mladen Burnać, nastavljaju svoju glazbeno-kazališnu turneju 'Ljubavnici' nastupom 31. svibnja u Sesvetama. Nastup pod sloganom Zagrebu za rođendan održat će se u velikoj dvorani Narodnog sveučilišta u Sesvetama s početkom u 19,30. Povodom rođendana  grada, ulaz je slobodan.


O koncertu

 U pitanju je djelo u kojem ovaj simpatični estradno-glumački par analizira muško-ženske odnose među dvoje ljubavnika. A sve to uz mnogo pjesme i zanimljivih dijaloga. Sama Mila napravila je scenarij, inspirirana Mladenovom pjesmom Ljubavnici. Uz Mladena na gitari, poseban gost je legendarni sesvetski gitarist Damir Gönz. Mladen i Mila, prijatelji su dugi niz godina, a imali su i sjajan duet u pjesmi "Više nismo zajedno". Nakon istoga su često zajedno nastupali, a Mila je prošle godine gostovala i u Mladenovom dokumentarno-glazbenom filmu 'Knjiga poezije'. Turneja će se održavati idućih mjeseci diljem Hrvatske i regije, u kulturnim centrima, kazalištima, te kino dvoranama.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 16:22:00

Create Account