Na Planinarskom utorku u Knjižnici Sesvete promocija knjige Damira Šanteka "Gdje misli nestaju"

Autor: Vladimir Beštak
Objavljeno: 24.1.2023. 13:10:28
Početak: 24.01.2023. 18:15
Na Planinarskom utorku u Knjižnici Sesvete promocija knjige Damira Šanteka "Gdje misli nestaju"

Foto: HPD Lipa

Knjižnica Sesvete i HPD LIPA od prošlog utorka nastavljaju suradnju u ciklusu predavanja i prezentacija tema značajnih za planinarstvo, pod nazivom Planinarski utorak.



Tako će se danas, 24. siječnja 2023. u čitaonici Knjižnice Sesvete, Trg D. Domjanića 6 s početkom u 18.15 sati održati promocija knjige GDJE MISLI NESTAJU, autora Damira Šanteka koji će nam predstaviti svoje priče sa svjetskih planina.


Damir će predstaviti svoju putopisno-planinarsku zbirku u kojoj opisuje ljepote brojnih, manje dostupnih dijelova Srednje i Južne Amerike, Afrike, Azije i Europe, ali i Hrvatske, koja vodi na uzbudljivo putovanje do mjesta na Zemlji koja su tek rijetki posjetili. Priče su to o planinama, ljudima i mjestima s dozom autorove topline i mudrosti.

Ulaz na predavanje uz prezentaciju atraktivnih fotografija je slobodan.


O autoru:

Damir Šantek, dugogodišnji je planinar i putopisac sa zanimljivom životnom pričom. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, pjevao je u brojnim rock sastavima, uključujući Grafite i Gloria II, a kao student objavljivao je stripove, pjesme i kratke priče. Radio je kao novinar te i danas piše za časopise Hrvatski planinar, Scubalife, Outdoors i Planinski vestnik. Bio je zaposlen kao menadžer u raznim poslovnim bankama, objavljivao fotografije u brojnim časopisima i uza sve to planinario i ronio na svim kontinentima osim Australije.



Vezane vijesti
Ažurirano: 25.3.2024. 13:49:30

Create Account