Najbolji splitski stand-up komičari prvi put u Sesvetama!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.11.2019. 12:44:15
Početak: 15.11.2019. 20:00
Najbolji splitski stand-up komičari prvi put u Sesvetama!

Foto: SplitskaScena

Stand-up komičari SplickeScene ovog petka u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete!



Najbolji splitski komičari po prvi puta dolaze u Sesvete! Do sada su punili klupske prostore po Splitu, dvorane po Dalmaciji i šire, oduševljavali publiku gdje god su nastupali, no stigao je trenutak da se i ostatku Hrvatske pokažu u najboljem svjetlu. Ova mlada ekipa će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazati zašto su njihovi nastupi hit u gradu pod Marjanom. 


Ovog petka u Sesvetama nastupaju komičari iz kolektiva SplickaScena. Splićani u Sesvete stižu prvi put i kažu da s nestrpljenjem očekuju taj nastup, a zagrijat će se rasprodanim nastupom dan ranije u zagrebačkom kazalištu Vidra. Ovakva gostovanja njima nisu iznimke već pravilo. U studenom imaju preko 20 zakazanih nastupa. Iako je ponekad naporno, velik im je gušt nastupati pa putovanje i manjak sna nadoknadi publika svojim smijehom i aplauzom, a to im je najveća nagrada i motiv.


Sada će ih i publika u Sesvetama moći upoznati i vidjeti na djelu. Gostujuću komičarsku postavu čine Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ante Travizi i Ivica Lazaneo koji su za nadolazeće gostovanje su pripremili presjek svog najboljeg materijala, a kako izgleda show kad se popnu na pozornicu možete pogledati na YouTube-u, jer su prije dva mjeseca objavili svoj prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ kojeg je do sada pogledalo 140 tisuća ljudi. Naravno, njihov subotnji show bit će drugačiji od onog koji možete pogledati online. Momci poručuju da im je uvijek želja nasmijati što veći broj ljudi, posebno u mjestima u koja prvi put idu. Bit će to prava terapija smijehom, za sve one koji su, nošeni svakodnevnim obvezama, zaboravili kada su posljednji put plakali od smijeha.


Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo! Show „Dalmatinska stand-up comedy večer“ je na rasporedu u petak 15. studenog s početkom u 20 sati u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete. Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji te 50 kuna na dan show-a su dostupne online preko sustava Entrio te fizički u Ghetaldus optici - Kaufland Sesvete (Radno vrijeme: Pon - Sub 08-21h / Ned 09-19h).



Vezane vijesti
Ažurirano: 28.11.2023. 12:09:08

Create Account