Oldtimer klub Sesvete poziva ove nedjelje na Dan otvorenih vrata

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.10.2022. 13:14:48
Početak: 09.10.2022. 10:30
Oldtimer klub Sesvete poziva ove nedjelje na Dan otvorenih vrata

Foto: Plakat

Dan otvorenih vrata Oldtimer kluba Sesvete koji će se održati sljedeće nedjelje 9. listopada u mjestu Prepuštovec u svrhu predstavljanja Kluba. 



Događaj će započeti okupljanjem članova s njihovim vozilima u Sesvetama, na velikom parkiralištu na kraju Ninske ulice u 10 odakle će u 10:15 sati krenuti u koloni vozila prema Prepuštovcu, lokalnim cestama, kako bi pokazali da "starci na kotačima"  nisu samo za pokazivanje nego i za vožnju, baš kao nekad. 


Kod društvenog doma (Glavna ul. 2) u Prepuštovec kolona stiže oko 10:30 gdje će kroz dan predstaviti nekoliko vrlo zanimljivih i prekrasnih automobila članova sesvetskog Oldtimer kluba, pokazati fotoalbume s vjenčanja gdje su neki od njihovih oldtimera bili dio takvih lijepih trenutaka, ali i pokušati vratiti ljude u nedaleku prošlost, te se nadati da će poneki posjetitelji prisjetiti vremena prije ovih modernih automobila. 


"Osmislili i mali zabavni program za članove Kluba ali i program gdje će i posjetioci moći sudjelovati.  Auto alka je igra gdje vozač starodobnog vozila ima suvozača (u ovom slučaju to može biti netko od posjetitelja), te kao i pravi alkari gađaju u postavljenu Alku na improviziranoj stazi. 

Osim Auto alke, upriličit ćemo i Moto alku gdje će i posjetioci moći postati alkari vozeći jedan Tomos moped i polako juriti u pokušaju da pogode "u sridu". Ovdje nema velike brzine, bitna je ideja Alke i dobra zabava, tako da je sigurnost svih sudionika neupitna. Ako nam vrijeme dozvoli, možda upriličimo i još koju igru za najmlađe", kaže nam Hrvoje Čižmek iz Old timer kluba Sesvete.

 

Za najmlađe posjetitelje na predstavljanju Kluba biti će izloženih i puno modela malih automobila svih veličina, čime klub želi privući i zabaviti najmlađe naraštaje. 


"Cilj Dana otvorenih vrata prvenstveno je predstavljanje Kluba i prezentacija naših starodobnih automobila unutar sredine u kojoj "djelujemo" kako bismo kod koga probudili neke lijepe uspomene a možda i koga od posjetitelja nagovorili da se uključi u naš oldtimerski svijet", zaključio je svoj poziv Čižmek.  


Stoga, preporuka svima, ove nedjelje pravac Prepuštovec.



Vezane vijesti
Ažurirano: 10.10.2022. 14:46:13

Create Account