Ovog vikenda humanitarni 1. Memorijalni turnir "Josip Briški"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.9.2020. 17:10:58
Početak: 06.09.2020. 20:00
Ovog vikenda humanitarni 1. Memorijalni turnir "Josip Briški"

Foto: Plakat

U čast tragično preminulog našeg Sesvećana, hrvatskog vojnika Jospa Briškog, njegovi prijatelji organiziraju malonogometni turnir njemu u čast i slavu.




Predstojećeg vikenda, u subotu i nedjelju, 5. i 6. rujna bit će odigrano malonogometno natjecanje 1. Memorijalni turnir "Josip Briški".Natjecanje će biti održano na igralištu Ante Starčević (Jadran film "Dubrava" ) s početkom u 10 sati kad u subotu započinje prva utakmica između momčadi Logistika HV - Favele. 


Na turniru će sudjelovati 32. ekipe iz  raznih dijelova grada, malonogometnih ekipa, njegovih prijatelja, kafića, ali i Hrvatske vojske iz raznih jedinica kao znak potpore bivšeg kolege,  MUP-a i drugih, među njima i nekoliko sesvetskih momčadi.


Uz samo sportsko natjecanje bit će i ugostiteljska ponuda, a tijekom događaja prodavat će se majice Josip Briški po cijeni 70 kn komad u dvije različite boje i tako pomoći ovom hvale vrijednom humanitarnom turniru.


"Čisti prihod koji se prikupi na turniru od prodaje majica ide obitelji Briški kao mala gesta i znak pažnje da nikada neće biti zaboravljeni, niti oni kao obitelj, ali niti Josip koji nas je sve zadužio i zaslužuje da ga nikada ne zaboravimo", kažu dečki iz organizacije.


Dođite i vi, pridružite se ovoj humanitarnoj manifestaciji, jer mi svoje ljude ne Zaboravljamo !!! Vidimo se.


Raspored natjecanja u prvom kolu turnira je ispod članka.




Vezane vijesti
Ažurirano: 26.10.2023. 11:36:50

Create Account