Adria Business Network

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 13.12.2020. 21:35:03
Adria Business Network

Foto: Promo

Adria Business Network  održat će se 15.12.2020. u 18 sati,  u online izdanju.U prvom dijelu poduzetnici Ognjen Bagatin, suvlasnik Poliklinike Bagatin i vlasnik medijske platforme Poduzetnik te Dario Marenić, vlasnik tvrtke Elda  nastojat će pomoći svima koji se u ovom trenutku nalaze u poslovnim problemima  ali i onima kojima su potrebni savjeti iz sfere businessa.


Ognjen Bagatin kao suvlasnik poliklinike za stomatologiju, estetsku kirurgiju i dermatologiju potaknuo je u Hrvatskoj  razvoj korporativnog poduzetništva i projektnog managementa u medicini. Više godina uz profesionalno obrazovanje vodio je sportske momčadi i klubove kao trener, te u korporativnu kulturu teži unijeti timski duh i zajedništvo. 


Dario Marenić ima 39 godina poduzetničkog iskustva i vlasnik je tvrtke Elda specijalizirane za proizvodnju tekućina za elektronske cigarete koja izvozi svoje proizvode u više od 80 zemalja svijeta. Dobitnik je brojnih svjetskih nagrada poput američke nagrade Vapor Digesta. Dobio je  i nagradu za najboljeg projekt menadžera u Hrvatskoj 2015. koju je dodijelila Croma  te AAA certifikat bonitetne izvrsnosti.


U drugom dijelu događaja svi prisutni na online događaju imat će priliku postavljati pitanja. 


Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto može se osigurati  prijavom putem linka https://www.entrio.hr/event/retrospektiva-2020-iskusni-poduzetnici-odgovaraju-na-vasa-pitanja-8644  


Ovaj događaj organizirale su  poduzetnice Željka Barišić, vlasnica Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristina Krstinić, vlasnica MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu)


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.2.2024. 13:17:16

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account