Novi prostor za rad s djecom s teškoćama u razvoju otvoren u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.6.2024. 11:10:01
Novi prostor za rad s djecom s teškoćama u razvoju otvoren u Sesvetama

Foto: Promo

Sve su potrebniji stručnjaci za rad s djecom s poteškoćama u razvoju, a dobra je vijest što je u Sesvetama otvoren novi prostor za tu djelatnost. Sesvete su od petka bogatije za sve traženije stručnjake za rad s djecom s poteškoćama u razvoju. Na Varaždinskoj cesti 12/1 otvoreni su obrti "Rika" i "Aktivis".


U edukacijsko-rehabilitacijskom kabinetu "Rika"  dostupni su individualni postupci edukacijskog rehabilitatora za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom, također djeluje savjetovanje za roditelje, a od jeseni i grupne radionice za poticanje socijalnih vještina i komunikacije za djecu i mlade.


U obrtu "AktiviS" dostupne su relaksirajuće masaže, individualni fizioterapijski postupci, baby handling i savjetovanje za roditelje.


Na slici: vlasnice obrta "Rika" Amalija Jalžaberić  (lijevo) i "Aktivis" Marina Sakmardi

"Zajedno provodimo Rastimo zajedno Plus radionice za roditelje djece s teškoćama, kroz ljeto ćemo provoditi grupne radionice za djecu, a najesen grupne radionice učenja putem pokreta za različite uzraste djece s teškoćama. Provoditi ćemo i edukacije na temu invaliditeta i teškoća u razvoju za različite organizacije, udruge i pojedince, uživo i online", izjavila nam je Amalija Jalžabetić, edukacijska rehabilitatorica, vlasnica obrta "Rika".


Create Account