Žene u autoindustriji budućnosti

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 13.5.2021. 13:34:34
Žene u autoindustriji budućnosti

Foto: Plakat

Adria Business Network #16 održat će se 26.5.2021. u 18 sati u Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb.


U prvom dijelu sudjelovat će  Monika Mikac, CBO u QEV Technologies tvrtke koja vodi jedan od timova E-Formule te nudi inženjerske usluge za automobilsku industriju usmjerenu na  elektrifikaciju. Svoju karijeru počela je kao COO u tvrtki Rimac automobili. Pomogla je tvrtki da naraste od prvog zaposlenika do njih 350, a kao jedna od prvih 5 zapoleslenika radila je  od PR-a i marketinških aktivnosti do financijskih i administrativnih poslova. Sudjelovala i pomogla tvrtki Rimac automobili da 2014. godine dobije investiciju od 10 milijuna eura te 2017. godine investiciju u iznosu od 30 milijuna eura. Bila je aktivno uključena u sve projekte na kojima je tvrtka radila, a koji su joj dali priliku za razvoj strateških segmenata poslovanja tvrtke. Diplomirala je politologiju na Sveučilištu u Zagrebu i certificirani je projekt menadžer. 


U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni govor.


Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Adria Business Network #16  organiziraju   poduzetnica Željke Barišić, vlasnica Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristina Krstinić, vlasnica MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu)


Vezane vijesti
Ažurirano: 9.9.2023. 13:05:58

Create Account